Športski Centar u Kutini nudi vam brojne sadržaje za rekreaciju kao i za takmičarska natjecanja. Otvoreni i zatvoreni tereni konstantno se održavaju i uređuju od strane naših djelatnika kako bi se korisnicima omogućili kvalitetni uvjeti treniranja ili rekreacije, bez obzira o kojem sportu se radi. Sve dodatne informacije kao i rezervacije termina možete zatražiti na brojeve telefona 044 681 – 787 ili 099 441 4311.

iznajmljujemo_overlay

Na otvorenom prostoru igralište s umjetnom travom iznajmljujemo za mali i veliki nogomet. Igralište prati najmodernije standarde i nudi određene prednosti u usporedbi s igralištem koje ima običnu travu, primjerice:

  • potrebe održavanja su minimalne
  • izuzetno izdržljiva podloga koja može podnijeti konstantnu upotrebu
  • zadržava lijep i prirodan izgled bez obzira na godišnje doba
  • drenaža sprječava poplavljivanje i ne postoji mogućnost stvaranja blata
  • podloga je fleksibilna stoga se šanse za ozljedama smanjuju

iznajmljujemo_overlay

Velika dvorana Športskog centra u Kutini među većima je u Hrvatskoj, s 1500 sjedećih mjesta. U nju su posljednjih godina također uložena značajna novčana sredstva kojima su postavljene nove stolice i parket, te je dodan suvremeni semafor. Dvoranu trenutno iznajmljujemo za mali nogomet, košarku, rukomet i ostalo. Uz sportska događanja, dvorana je kroz djelovanje Športskog centra ugostila brojne glazbene zvijezde, kao i manifestacije, festivale, smotre i izložbe (Smotra folklora SMŽ, Sajam vina, Lovačka izložba SMŽ, Sajam poslova, humanitarni koncerti borbe protiv AIDS-a). 

iznajmljujemo_overlay

Kuglana funkcionira u sklopu Športskog centra Kutina i u potpunosti je opremljena za rekreaciju ili takmičarska natjecanja. Kontaktirajte nas za dostupne termine.

iznajmljujemo_overlay

“Dvorana broj 3”, odnosno mala dvorana za stolni tenis u potpunosti je renovirana prostorija koja je unazad nekoliko godina stradala u požaru. Danas je ovaj prostor namijenjen igranju stolnoga tenisa, te je uređen prema najmodernijim standardima kada su u pitanju potrebe ovoga sporta.